Naast de Planet Puk figuurtjes ontwerp ik ook voor de zakelijke klant. Zoals een mooi logo, professionele visitekaartjes, een opvallende poster of flyer. Om het  nog makkelijker te maken kan ik ook het drukwerk voor je regelen en verzorgen!

Voor een goed ontwerp dat bij jou en je bedrijf past kun je een persoonlijke of telefonische afspraak met mij maken. Om zo samen door te spreken wat je precies wilt en wat voor mogelijkheden er allemaal zijn. Daarnaast kun je aangeven wat je mooi vindt en...wat juist niet! Aan de hand van dit gesprek maak ik geheel vrijblijvend een prijsopgave op maat.

Om een idee te krijgen wat een ontwerp bij Planet Puk kost, heb ik een aantal prijzen onder elkaar gezet. Deze prijzen zijn geen vaste prijzen omdat het erg afhangt van je wensen. Heb je zelf al een goed idee voor een logo, mag de poster ongeveer gelijk zijn aan de flyer, wil je een enkelzijdig visitekaartje of liever dubbelzijdig enz.

Logo ontwerp vanaf € 150,-
Visitekaartjes ontwerp vanaf € 50.-
Flyer ontwerp vanaf € 65.-
Poster ontwerp vanaf € 50.-

Bovenstaande prijzen zijn ex BTW. en slechts een indicatie.

Logo ontwerp

Visitekaartjes ontwerp

dubbelzijdige visitekaartjes

voorzijde

achterzijde

enkelzijdige visitekaartjes

Posters & kaarten

Flyers

enkelzijdige flyer

dubbelzijdige flyer

Diversen

Basis ontwerp voor een mozaïek kunstwerk in Speeltuin Park Braband. Het ontwerp werd door de kinderen en hun ouders verder uitgewerkt. Het resultaat is superleuk geworden!

Serie wenskaarten voor Autismezorg Kameleon

Kleurplaten voor Bon Aventura Mobiel

Planet Puk, grafisch ontwerp
#persoonlijk #grafischontwerp #logoontwerp #visitekaartjesontwerp #posterontwerp #flyerontwerp #bedrijfswenskaarten #kleurplaatontwerp